The first cut

The first cut is the deepest is een lied dat o.a. door Cat Stevens en Rod Stewart wordt gezongen. Het gaat over een man die een vrouw heeft ontmoet. Hij zingt over wat hij voelt nadat zijn eerste liefde de relatie verbroken heeft en dat dat gevoel hem ervan weerhoudt om zich vol te geven in deze nieuwe relatie. I would have given you all of my heart, but there is someone who’s torn it apart…. Dit lied gaat over de liefde, maar vertelt iets over pijn, verdriet, angst en boosheid. Wat was jouw “first cut”? En welk besluit heb je toen genomen? Waar wil je nooit meer zo geraakt worden? En wat doet dat met jou in relatie tot de ander? In mijn begeleiding help ik je kijken naar de plekken waar je je inhoudt en geef ik je de ruimte om je weer vol te laten zien en horen. Daar komt pijn, verdriet, angst en boosheid bij kijken. Het vergt moed om je weer over te geven aan de liefde. Daar help ik je graag bij. Interesse? Neem dan contact met mij op.